asianajopalvelut yrityksille

Yritysten oikeudellisissa asioissa on kyse riskienhallinnasta ja ennakoinnista. Asianajopalvelun voi nähdä investointina yrityksen toimintaan ja tulevaisuuteen.

asianajopalvelut

Yhteistyön avulla on mahdollista tunnistaa riskit ja kyetä arvioimaa,  milloin on syytä kääntyä asiantuntijan puoleen. Näin vältetään turhia kuluja ja ongelmia. Tärkein tehtävämme Ferendassa on toimia asiakkaan etujen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme luotettu kumppani, jonka puoleen voi kääntyä silloin, kun on epävarma tai kaipaa apua. Avoimella keskustelulla saamme selville tilanteesi juridiselta kannalta, ja voimme sen pohjalta kehittää ratkaisuja yrityksen kulloiseenkin tarpeeseen. Luottamus ja avoimuus ovat toimivan yhteistyön avainasioita.

Yrittäjiä, liiketoimintoja ja tapauksia on monenlaisia – tilanteesta riippuen tehtävämme vaihtelee yleiskonsultoinnista erityisasiantuntijuuteen. Alla näet tarkemmin, miten voimme olla avuksi erilaisissa tilanteissa.

Yhteistyö aloitetaan aina alkukeskustelulla, jonka pohjalta lähdemme ehdottamaan ratkaisuja. Yhteydenpidon laajuus riippuu tilanteesta. Mikäli toimeksiannossa on kyse riskien ennakoinnista, on hyvä ottaa asiantuntijaan yhteyttä jo ennen päätöksentekoa. Näin varmistetaan, että yrityksessä tehtävät päätökset eivät aiheuta turhia kuluja tai oikeudellisia ongelmia myöhemmässä vaiheessa. Kun on kyse jo toteutuneesta riskistä, autamme selviämään tilanteesta ja pyrimme minimoimaan mahdolliset vahingot.

Asianajotoimisto Ferendan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Tyrnävällä. Lisäksi Göteborgissa sijaitseva toimistomme palvelee ruotsalaisia asiakkaita sekä suomalaisia yrityksiä, joilla on liiketoimintaa Ruotsissa. Alkuneuvottelu on ilmainen ja se voidaan toteuttaa tarpeen mukaan yhteisenä tapaamisena, puhelimitse tai videoneuvotteluna. Videoneuvottelumahdollisuuden avulla pystymme palvelemaan asiakkaita koko Suomessa.

palvelumme

Alkukartoitus kannattaa aina: ota yhteyttä ferendalaisiin

Asianajajat ja asiantuntijat | Toimipisteet | Ota yhteyttä lomakkeella | Hinnoittelu